Schilderwerken


Wij adviseren u graag en bieden u de best mogelijke kwaliteit.
Wij werken met 3 verschillende soorten verf:

1. Natuurlijke biologische verfproducten Deze verfproducten worden geproduceerd op een verantwoordelijke wijze voor mens en milieu. De kwaliteit van deze buitenverven is op zijn minst gelijkwaardig zo niet beter dan de oplosmiddelhoudende verven van andere fabrikanten. Het belang van een hoge kwaliteit verf voor buiten is heel belangrijk zodat het vele jaren langer mee gaat. De verf is gemaakt op basis van lijnolie waardoor deze minder schadelijk is voor mens en milieu. Deze ecologische verf heeft een marktconforme prijs.

2. Synthetische verf
Dit is de verzamelnaam voor veel verschillende soorten verf. Veel synthetische verven zijn van petrochemische oorsprong, dat wil zeggen dat ruwe aardolie het basisproduct is.

3. Verf op waterbasis
Dit zijn verven die water verdunbaar zijn. Ze zijn geur arm dus prettig om binnen te verwerken. Verf op waterbasis is prima voor muurverven voor binnen en buiten, wanden en plafonds, lakverven voor houtwerk, kunststof en metaal. Water gedragen hoogglanslak is ook toepasbaar voor buiten.

Het kan zijn dat u andere wensen heeft qua schilderwerk en onderhoud en kiest u voor een lange termijn onderhoudscontract . U geeft daarbij aan welke eisen u verbindt aan het schilderwerk en wij maken op basis hiervan een budgetvriendelijk meerjarenplan. Zo voorkomt u hoge kosten op lange termijn.