Onderhoudscontract schilderwerk
Met een onderhoudscontract voor het schilderwerk wordt je pand eens in de 5 jaar volledig in de verf gezet en regelmatig onderhouden. Zo hoef je zelf niet meer naar het schilderwerk van je woning of bedrijf om te kijken. Je hoeft dit schilderwerk niet in één keer te betalen; je kunt ervoor kiezen om gespreid te betalen. Je betaalt dan 5 jaar lang een vast bedrag per maand (onder voorbehoud van BTW wijzigingen).
• Het schilder abonnement is zowel voor particuliere als zakelijke klanten.
• Binnen de 5 jaar kun je jaarlijks één keer gebruik maken van een kleine onderhoudsbeurt. Hierbij kunnen kleine reparaties aan het schilderwerk worden gedaan.
• Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten.
• Stel dat het nodig is om toch eerder dan om de 5 jaar een uitgebreide schilderbeurt uit te voeren, dan wordt hiervoor in overleg met jou een oplossing gezocht.
• Bij verhuizing krijg je van ons een eindafrekening. Of je abonnement kan worden overgenomen door de nieuwe huurders of eigenaar. Mocht je om een andere reden tussentijds opzeggen, dan ontvang je van ons ook een eindafrekening.
• Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je pand eenmalig door ons te laten schilderen. Hiervoor geldt geen gespreide betaling, maar ontvang je na afloop een factuur.
Ook binnenschilderwerk, behangwerk of ramen vervangen
Naast buitenschilderwerk kun je bij ons ook terecht voor binnenschilderwerk, zowel muren als houtwerk, of behangwerk. Als je dit in de wintermaanden uit laat voeren profiteer je van onze scherpe wintertarieven. We kunnen zelfs een nieuw raam zetten of een bestaand raam vervangen.
• De offerte die je van ons krijgt zal voor normaal schilderwerk onder normale omstandigheden zijn, zonder verborgen gebreken. Het kan namelijk zo zijn dat als wij aan de eerste onderhoudsbeurt beginnen we tegen onvoorziene omstandigheden aan lopen. Mocht dit zo zijn dan zal in overleg met jou bepaald worden tegen welke kosten we het kunnen herstellen.